Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@07:11:23 GMT

امکان سفارش تک‌جلدی و ثبت‌نام جاماندگان

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۸۲۲۸

با گذشت نزدیک به دو ماه از آغاز سال تحصیلی، دانش آموزانی اعلام کرده بودند که هنوز کتاب درسی به دستشان نرسیده؛ معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش‌و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش‌وپرورش درباره چرایی این موضوع توضیحاتی ارائه داده است خبرگزاری میزان-محمد علوی‌تبار در این باره گفت: علت بروز این مشکل، عدم ثبت اطلاعات ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه «سیدا» (سامانه یکپارچه دانش آموزی) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا ابتدا باید احراز هویت دانش‌آموزان از طریق سیدا انجام، اطلاعات آن‌ها ثبت و سپس اطلاعات از طریق سیدا به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ارسال شود.

وی افزود: از آنجا که سامانه سیدا امسال و به تازگی راه‌اندازی شده، آگاهی مدیران مدارس و استان‌ها در سطح مدارس، مناطق و استان‌ها کافی نبود و اطلاع‌رسانی کمی دیر انجام شد.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش‌و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه ما عملیات توزیع کتاب‌های درسی را بر اساس آخرین اطلاعات ثبتی در شهریور انجام دادیم گفت: از اول مهر تا ۲۲ آبان نیز ۷۰۰ هزار دانش‌آموز جدید در مدارس ثبت‌نام شدند که متعاقب آن در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی هم ثبت نام کردند و کتاب به دستشان رسید.

علوی‌تبار ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۵ میلیون و ۲۱ هزار دانش‌آموز کتاب‌های درسی خود را دریافت کرده‌اند. سرپرست وزارت آموزش و پرورش اخیرا اعلام کرد که ۹۷۰ هزار دانش‌آموز تارک تحصیل داریم که ۲۱۰ هزار نفرشان در دوره ابتدایی و ۷۶۰ هزار نفر در دوره متوسطه هستند که طبیعتا ما به اطلاعات آن‌ها و چرایی ترک تحصیل‌شان دسترسی نداریم. با توجه به این آمار، این تعداد دانش‌آموز عملیات ثبت سفارش را انجام ندادند. با این حال سازمان پژوهش به تعداد دانش آموزان و حتی کمی بیشتر از آن، کتاب درسی چاپ کرده و در مناطق موجود است که به محض ثبت سفارش، کتاب درسی در اختیارشان قرار می‌گیرد.

حسن ملکی، رئیس سازمان پژوهش‌وبرنامه‌ریزی آموزشی نیز در این باره گفت: مشکلی در چاپ و توزیع کتاب‌ها نداریم، اما به علت نقص در سامانه سیدا اطلاعات تعدادی از دانش‌آموزان به سامانه فروش کتاب‌های درسی منتقل نشده و شمار اندکی از دانش‌آموزان بدون کتاب مانده‌اند. اکنون سامانه خرید اینترنتی کتاب‌های درسی باز شده است و این دانش‌آموزان می‌توانند برای خرید کتاب اقدام کنند.

وی افزود: دانش‌آموزان با خرید کتاب‌های درسی می‌توانند از نسخه متنی آن در سامانه پژوهش و برنامه ریزی آموزشی استفاده و همچنین کتاب‌های درسی را به صورت تک جلدی خریداری و از طریق پست دریافت کنند. نظارت بر سامانه سیدا (سامانه یکپارچه دانش آموزی) برعهده اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش است و به آن‌ها اعلام کردیم که این مشکلات را هر چه زودتر برطرف کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش این را هم گفت: به دانش آموزانی که خرید اینترنتی کتاب را انجام داده، اما بدون کتاب مانده اند حق می‌دهیم و پیگیر هستیم که هر چه زودتر کتاب‌های درسی را به دست آنان برسانند.    
انتهای پیام/   برچسب ها: کتاب درسی سیدا مدارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب درسی سیدا مدارس کتاب های درسی سازمان پژوهش ریزی آموزشی دانش آموزان کتاب درسی دانش آموز کتاب ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مهدی زنگنه، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت- در جلسه با مدیرکل اوقاف استان زنجان اظهار کرد: از ۱۰ سال گذشته کار اتصال اطلاعات و مشخصات املاک و اراضی وقفی به سامانه GIS آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه در طول ۱۰ سال فقط پنج هزار رقبه به این سامانه متصل بود اما در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ رقبه نیز به آن اضافه شد، اضافه کرد: در حال حاضر هفت هزار و ۵۰۰ رقبه به این سامانه متصل هستند.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه در کل کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است، اضافه کرد: امید است کار ثبت اطلاعات ۸۰ درصد رقبات وقفی کل کشور در یک‌سال آینده انجام شود.

زنگنه اضافه کرد: انجام جی آی اس حلقه مفقوده مدیریت وقف است و تنها در صورت انجام کامل این طرح است که مدیریت بهینه در املاک و اراضی وقفی که یکی از اهداف سازمان اوقاف است، امکان‌پذیر می‌شود.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: در قالب جی آی اس حد و حدود موقوفات مشخص شده و مشخصات املاک و اراضی وقفی از حالت کلی و توصیفی خارج می‌شود.

کد خبر 751648

دیگر خبرها

  • رئیسی: قم مهد علم و دانش است و در تولید محتوا بسیار نقش آفرین است
  • مجموعه ۱۴ جلدی «به دنیا آمده‌ام» رونمایی می‌شود
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی آلبوم اسناد در یزد
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان سما
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان دبستان دخترانه سمای عالیشهر